AMENAJARI EXTERIOARE

  • Placare cu lemn tip decking din esente exotice
  • Pergole din lemn
  • Terase din lemn
  • Fatade de lemn

PARTENER HOLVER

Fațadele din lemn pot fi aplicate în diferite variante. Practic, materialele pentru fațade pot fi panouri sau plăci compozite, lambriuri sau șindrilă, parasolare sau profile din lemn termotratat.

Culoarea 

 

Lemnul este un material natural. Netratat, acesta suportă modificări de culoare și de structură a suprafeței, datorită influențelor climatice. Culoarea naturală a lemnului proaspăt nu este de durată la nici o specie de lemn utilizat în aer liber. Aceste schimbări însă, nu afectează în nici un fel rezistența lemnului, ci sunt mai degrabă semne de îmbătrânire a materialului viu.

Stratul călduros de iarnă

 

Când vine vorba de izolația termică, fațada de lemn joacă un rol foarte important, deoarece practic “ambalajul” este îmbrăcămintea călduroasă a clădirii. În mod ideal, izolația este plasată la exterior între fațada din lemn și peretele de sprijin, astfel fațada de lemn are rol de protecție a clădirii.

 Fațada dumneavoastră specială

 

 

Producția elementelor din lemn pentru design-ul fațadei este realizată cu un consum minim de energie. Toate tipurile de lemn utilizate pentru fațade au durată lungă de viață, iar la final acestea sunt ușor de reciclat.

Submit a Comment

Contact Rapid
X

Introduceti numarul dvs. de telefon si va vom contacta in intervalul selectat