DESPRE NOI

12 motive sa alegi tamplaria AT&D

12 ani - sute de clienti multumiti

12 ani - in pas cu ultimele tendinte tehnice si arhitecturale

12 ani de existenta ca echipa

12 ani de urcusuri si coborasuri

12 ani de pasiune pentru arhitectura si constructii

12 ani de servicii si preturi corecte si de calitate

12 ani de experiente acumulate

12 ani de productie, proiectare, montaj

12 ani bucurandu-ne de miile de provocari

12 ani de grija fata de mediul inconjurator

12 ani de alegeri a celor mai buni parteneri

12 ani de emotie impartasita cu clientii nostri

PROMISIUNILE NOASTRE

  •  sa ridicam valoarea fiecarui proiect oferind expertiza de exceptie, suport pentru clienti si produse de calitate.
  •  sa aducem clientilor nostri un maxim de confort dat de lumina naturala, aer proaspat, eficienta energetica, siguranta si protectie.
  •  sa fim mai buni dacat concurenta, mai aproape de client astfel incat satisfactia lui sa fie maxima.

Experienta noastra, confortul tău

Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montator si peste 12 ani ca producator de tamplarie din lemn stratificat, suntem o companie cu multa experienta de impartasit. Identificarea nevoilor clientilor nostri sta la baza activitatii astfel incat imbunatatim continuu ca pe viitor clientii nostri sa fie multumiti, sa aibe un produs folositor, sanatos, confortabil, la un pret corect.

Ne straduim ca activitatea noastra sa aibe un impact pozitiv asupra mediului inconjurator creand produse sustenabile cu un efect negativ cat mai mic pentru o dezvoltare durabila. Cladim parteneriate puternice cu colaboratorii nostri bazate pe incredere si onestitate, pe dialog si cooperare.

A.T&D GRUP 2000 SRL. promoveaza productia si comercializarea tamplarie din lemn stratificat și aluminiu ferestre si uși echipate cu Termopan ,Rulouri și Obloane.

A.T&D Grup 2000 SRL foloseste lemn strtificat pt. mobilierului de casa si grădina lemn stratifiat din productie autohtona la cele mai bune preturi și lemn stratificat din import , emn strtificat din eseta Pin Nordic, lemn stratificat din esenta Meranti ,lemn stratificat din esenta Larice,lemn strtificat din esenta de Nuc Negru, lemn stratificat esenta Eukalipt ,lemn stratificat Mogano lemn stratificat esenta plop alb.

Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montatori si peste 20 ani ca producator, suntem o companie cu multa experienta de impartasit. Profesionalismul este caracteristica noastra principala, principiul dupa care ne ghidam in afacerea noastra fiind satisfactia clientului inainte de orice. Va oferim acum sansa de a va personaliza spatiul de locuit si nu numai, prin serviciile puse la dispozitie de fabrica noastra: specialistii nostri in prelucrarea lemnului va garanteaza cele mai bune produse de pe piata in ceea ce priveste tamplaria in lemn si realizarea de elemente de tamplarie din lemn.

Daca ceea ce va doriti sunt ferestre din lemn sau usi de exterior din lemn care sa dea personalitate exteriorului cladirii dumneavoastra si sa ii ofere un element original ce va diferentia aspectul acesteia de monotonia peisajului urban, noi suntem cei mai potriviti sa va ajute in cautarea dumneavoastra si sa va satisfaca orice exigente.

Nu ne limitam insa la atat, va oferim si usi de interior din lemn sau chiar scari interioaredin lemn, toate lucrate din lemn de esente rare sau exotice, cu sau fara noduri, cu lacuri si vopsele bio si cu o contributie hotaratoare din partea specialistilor nostri, care va vor transforma locuinta intr-un mediu cald si primitor, care sa aiba o nota aparte. Pentru toate acestea, dar si pentru lucrari de reconstructie si reconstituire a elementelor de tamplarie din lemn si alte tipuri de lucrari ce implica prelucrarea lemnului, va asteptam.

Valorile Noastre

Respect reciproc

Incercam sa ne comportam cu ceilalti asa cum ne-am dori sa se comporte si ceilalti cu noi

Incredere si onestitate

Avem clienti fideli si pastram relatii profesionala de lunga durata pe tot teritoriul tarii

Imbunatatire permanenta

Suntem deschisi sa primim lectii, orice greseala fiind o lectie noua pentru noi

Pasiune si devotament

a pune suflet” pentru noi nu este o simpla zicala

Contact Rapid
X

Introduceti numarul dvs. de telefon si va vom contacta in intervalul selectat