FERESTRE ALUMINIU

Partener Exalco

 

Exalco România este membră a Exalco SA, una dintre cele mai mari companii din domeniul producţiei de aluminiu din Grecia, care îşi desfăşoară activitatea în peste 20 de ţări din întreaga lume. Exalco va ofera profile din aluminiu pentru aplicaţii structurale generale ṣi industriale.

  • Sisteme din aluminiu (ALBIO, ALPIN) pentru uşi, ferestre, faţade, sere şi multe alte aplicaţii arhitecturale.
  • Sisteme din aluminiu pentru parasolare.
  • Sisteme din aluminiu pentru balustrade.
  • Paneluri compozite din aluminiu.
  • Accesorii şi materiale auxiliare.

Sistem Batant fără rupere de punte termică

Sistem Batant cu rupere de punte termică

Sistem Batant cu rupere de punte termică

Sistem Batant cu rupere de punte termică

Partener Reynaers

 

Ferestrele reprezinta literalmente “deschiderea catre lume”. Reynaers Aluminium va furnizeaza profile de aluminiu pentru orice tip de proiect – de la cel cu design clasic si romantic la unul puternic si contemporan. Va oferim orice tip de deschidere dorita: ferestre cu deschidere interioara si exterioara, ferestre oscilo-batante, ferestre in doua canaturi etc.

 

Aluminiu: rezistent si durabil

 

In plus, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala. Reynaers pune accent pe calitatea superioara a sistemelor sale, oferind o garantie de 10 ani pentru elementele ferestrei.

Confort, design si siguranta

 

Toate sistemele Reynaers sunt disponibile cu niveluri diferite de izolare si siguranta. Combinatia dintre grosimea si rezistenta profilelor permite designul unor ferestre foarte mari cu o incidenta maxima a luminii. Intrucat sistemele de aluminiu pot fi foarte usor curbate, proiectantul are o libertate aproape nelimitata de design.

Mai mult, puteti alege dintr-o gama variata de culori si finisaje: mate, lucioase, metalice sau vopsea coatex rezistenta la zgarieturi si cu o ingrijire minima. Alegerea culorii este disponibila atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul profilului, avand posibilitatea sa alegeti culori diferite pentru interior si exterior.

Submit a Comment

Contact Rapid
X

Introduceti numarul dvs. de telefon si va vom contacta in intervalul selectat