RESTAURARE MOBILIER

Despre lemn

 

Din cele mai vechi timpuri se ştie ca lemnul a fost, este si va fi un material care se foloseşte în construcţii fie pentru rezistenţa sa din punct de vedere mecanic fie pentru estetica sa deosebita.

LEMNUL este singurul material care odata cu trecerea timpului si aparitia fenomenului de îmbătranire nu îsi pierde din caracteristici. Cu o întreţinere corecta trasaturile acestuia se îmbunataţesc in comparatie cu alte materiale artificial create pentru a imita si inlocui lemnul, care odata cu trecerea timpului s-au dovedit a fi complet daunătoare atat mediului cat şi oamenilor. Nefiind niciodată capabile sa ajunga clasice ele sunt înlocuite rapid de o alta nascocire a progresului tehnologic. Ne vom întoarce intodeauna la natural pentru că doar naturalul ne poate oferi starea de caldură pe care toţi o dorim odata ce paşim în casele noastre.

 

Restaurari Mobila Clasica

 

Mobila din lemn are suflet, este vie, lemnul lucreaza mereu, isi schimba proprietatile si inmagazineaza in timp energiile inconjuratoare. De aceea indragim deseori o anume piesa de mobila, deoarece , pe langa faptul ca ne evoca amintiri din trecut, simtim inconstient energiile persoanelor care au avut contact cu ea. Lemnul poate fi oricand reconditionat, chiar si peste sute de ani, putand fi lasat mostenire peste generatii, spre deosebire de prefabricate, care nu pot fi reconditionate.

Echipa noastra de mesteri va va ajuta sa dati o noua viata mobilei parintilor, bunicilor, oricarei piese care va place, si in felul acesta sa aveti in casa lucruri frumoase si de calitate, care sa va evoce amintiri placute.

Submit a Comment

Contact Rapid
X

Introduceti numarul dvs. de telefon si va vom contacta in intervalul selectat