USI ALUMINIU

Usi glisante si pliante

 

Arhitectura contemporana vizeaza estomparea frontierelor dintre exteriorul si interiorul unei cladiri pentru a obtine confort maxim si eficientizarea spatiului. Usile glisante si cele pliante reprezinta solutia perfecta: creeaza spatii vitrate mari si permit luminii naturale sa patrunda in cladire, cu un impact minim privind utilizarea spatiului.

 

Posibilitati multiple

 

Pentru a raspunde tuturor nevoilor posibile, sistemul de usi glisante Reynaers ofera o gama larga de posibilitati pentru deschideri manuale sau automate; de la cele pe o singura cale de rulare si cele pe 4 cai de rulare, ce creeaza spatii deschise foarte mari, pana la sisteme pliante ce ofera cea mai mare deschidere.

Sistem Glisant cu rupere de punte termică

Sistem Glisant fără rupere de punte termică

Sistem Glisant cu rupere de punte termică

Sistem Glisant cu rupere de punte termică

Diferentele dintre aceste posibilitati sunt descrise mai jos:

 

  • O singura cale de rulare combina un element vitrat fix cu unul care se deplaseaza. Elementul vitrat este ancorat direct in profilul exterior de cercevea, creand un aspect minimalist.
  • Doua cai de rulare integreaza 2 elemente vitrate ce se deplaseaza; elementele au un aspect identic, rezultand astfel o usa glisanta eleganta.
  • Solutia cu 3 sau 4 cai de rulare integreaza sine suplimentare in cerceveaua exterioara, permitand instalarea unor canate suplimentare. Aceasta solutie permite maximizarea deschiderii elementului glisant.
  • Un sistem de usa plianta creeaza cel mai mare spatiu de deschidere. Elementele vitrate sunt pliate in interiorul sau exteriorul unui perete prin intermediul unei sine.

Submit a Comment

Contact Rapid
X

Introduceti numarul dvs. de telefon si va vom contacta in intervalul selectat